Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان گفت: با خرید دو دستگاه دیزل ژانراتور، برق اضطراری ایستگاه پمپاژ چشمه لنگان و ایستگاه پمپاژ شماره دو آبرسانی به فریدونشهر، تامین شد.

هاشم امینی با اعلام این خبر، اظهار کرد: با برداشت ۷۲ لیتر آب در ثانیه از چشمه لنگان از طریق ۲۸کیلومتر خط انتقال و با استفاده از ۳ ایستگاه پمپاژ، آب آشامیدنی فریدون‌شهر و روستاهای مجاور آن تأمین می شود و با برداشت بیش از ۶۰۰ لیتر در ثانیه از چشمه لنگان بخشی از آب رودخانه زاینده رود تامین می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تجهیز چشمه لنگان را به مولد برق اضطراری ضروری دانست و گفت: چشمه لنگان تنها منبع تامین کننده آب شرب بیش از ۲۶ هزار نفر جمعیت شهرستان فریدونشهر است، این در حالیست که این شهرستان واقع در زاگرس مرکزی، دارای آب و هوایی سرد و برفی است، به طوری که حداقل هشت ماه در سال شاهد بارش باران و برف هستیم و کوهستانی بودن این منطقه رفع هر گونه حادثه را در زمان بارش سنگین برف، بسیار دشوار می کند و براین اساس تامین پایدار برق چشمه لنگان بسیار ضروری به نظر می رسد.

مدیرعامل شرکت آبفا استان اصفهان به قطع شدن برق تاسیسات چشمه لنگان در سال ۹۰ اشاره و تصریح کرد: در سال ۹۰ به دنبال بارش شدید برف، برق تاسیسات چشمه لنگان قطع شد و در نتیجه آن آب شرب فریدونشهر به مدت یک هفته قطع شد که این امر مشکلاتی برای مردم و مراکز درمانی و خدماتی ایجاد کرد.

وی شبکه توزیع آب فریدونشهر و برف انبار را ۱۲۰ کیلومتر اعلام کرد و گفت: ۲۹۶ کیلومتر طول خطوط انتقال و شبکه توزیع روستاها در این شهرستان است و برای کاهش هدر رفت ۲۳ درصدی آب در این منطقه، نیاز به اصلاح شبکه فرسوده آب است.

به گزارش ایسنا، چشمه لنگان به عنوان یکی از منابع تامین کننده زاینده رود، چشمه ای دائمی و پر آب، در ۱۷ کیلومتری جنوب غربی فریدونشهر در غرب استان اصفهان است که آب آن توسط تونل به دره ای در ورودی شهر فریدونشهر هدایت شده و مسیری حدودا ۴۰ کیلومتری را تا الحاق به زاینده رود می پیماید.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی آبرساني تامین برق چشمه لنگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۱۵۰۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین مولد سالم تولید ایمن و پایدار را به‌دنبال دارد

ایسنا/هرمزگان مدیرکل شیلات هرمزگان با اشاره به اینکه تامین مولد سالم و با کیفیت می‌تواند باعث تولید ایمن و پایدار شود، اظهار کرد: تامین خوارک خوب و مغذی برای آبزیان از اهمیت ویژه و خاصی در صنعت تکثیر و پرورش آبزیان به ویژه میگوی پرورشی برخوردار است.

 اولین جلسه کارگروه فنی و بهداشتی تکثیر و پرورش میگوی هرمزگان با حضور مدیرکل شیلات استان، نماینده دامپزشکی، مدیر عامل اتحادیه تولید کنندگان و صادر کنندگان‌ آبزیان، معاون سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی، معاون آبزی پروری شیلات، رئیس گروه میگو شیلات، رئیس گروه ترویج شیلات و آبزیان، رؤسای شیلات شهرستان‌ها و جمعی از فعالان تکثیر و پرورش میگوی استان شامگاه در سالن جلسات اداره کل شیلات برگزار شد.

مسعود بارانی -مدیرکل شیلات- پیگیری رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و فنی در مزارع و مراکز تکثیر میگو توسط بخش خصوصی، تغییر ساختار مزارع پرورش میگو، ایجاد هماهنگی بیشتر بین تولیدکنندگان و دستگاه‌های متولی در جهت رفع موانع تولید، بیمه لاروهای تولیدی و مراکز تکثیر میگو از اهم برنامه‌های شیلات استان برای سال زراعی پیش رو است.

وی تاکید کرد: تامین مولد سالم و با کیفیت علاوه رشد شاخص‌های کیفی و کمی می‌تواند محصولاتی اقتصادی و بهبینه‌تری را نیز فراهم سازد.

بارانی همچنین، نمونه‌برداری از آب ورودی مزارع پرورش میگو با همکاری دامپزشکی، برگزاری نشست علمی در جهت تغییر ساختار مزارع پرورش میگو توسط اتحادیه تولید کنندگان و صادر کنندگان استان، طرح تیپ الگویی برای مزارع ۲۰ هکتاری و تغییر ساختارمزارع تکثیرو پرورش میگو با همکاری نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان و برگزاری جلسه با استانداری و سازمان جهاد کشاورزی را از اهم موضوعات مطرح شده در این نشست خواند.

به گزارش ایسنا، در این نشست حاضران درجلسه به بیان مسائل و چالش‌ها و همچنین ارائه راهکارهای پیشنهادی خود پرداختند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • 0 تا 100 ایستگاه پمپاژ فاضلاب؟ تجهیزات و قیمت | مزایا و نکات مهم در انتخاب
  • بهسازی ایستگاه پمپاژ نخل تقی عسلویه
  • انتقال آب به اراضی روستای رحیم آباد شهرستان کیار
  • منظور: با وجود تحریم‌ها آمادگی تامین انرژی پایدار منطقه و اروپا را داریم
  • تامین مولد سالم تولید ایمن و پایدار را به‌دنبال دارد
  • اختصاص ۳۰۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تامین برق پایدار در شهرک‌های صنعتی یزد
  • تامین برق پایدار حوزه‌های برگزاری کنکور سراسری در استان یزد
  • تخصیص بیش از ۳ هزار میلیارد ریال اعتبار برای تامین برق پایدار در شهرک‌های صنعتی یزد
  • از همه منابع برای تامین آب پایدار در روستاها استفاده شود
  • خروش رودخانه چشمه لنگان فریدونشهر